Home Novosti Građanska stranka grka pojačava svoj tim

Građanska stranka grka pojačava svoj tim

2 min read

Na vanrednoj sednici “Građanske stranke grka srbije”, održanoj 26.06.2017.godine, na predlog predsednika, gospodina Vasiliosa E. Proveleggiosa većinom glasova za savetnika za grčku i spoljno politička pitanja izabran je Georgios Lamprakos.

Gospodin Lamprakos je istaknuti član grčke zajednice u srbiji kao i uspešan privrednik koji će doprineti povezivanju “Građanske stranke grka srbije” sa političkim entitetima u grčkoj što će biti jedan od njegovih primarnih zadataka. 

Rodjen 1966 god u Atini.  Zavrsio Prvi Licej u Dafnee i višu Medicinsku Skolu u Ioannini. 1987 god upisao na Medicinski Fakultetu u Beogradu a 1992 sam presao u Kapodistriako (fakultet u Atini) gde je i zavrsio studije kao i postiplomske studije u oblasti managment u zdravstvu (Health Care Management) .

Obavljao više odgovornih i važnih funkcija kao medicinski direktor u grupaciji privatnih dijagnostickih centara Zapadne Atine pod nazivom “Medical Research”.  Od 2004 god glavni akcionar, a do 2016 i presednik Upravnog Odbora dijagnostickog centra u Atini pod nazivom KAP Multimedical Center.

  • Od 2017 god radi za kompaniju New Health System Serbia kao direktor odeljenja za razvijanje mreže privatnih zdravstvenih ustanova.
  • Osnivač i  član udruzenja Grcko Srpskog prijateljstva 1992 god sa učešćem u mnogim humanitarnim akcijama.
  • Član etičkog odbora Asocijacije Privatnih Dijagnostickih Centara Grcke
  • Član asocijacije menadžera u zdravstu Grcke.
  •  Član naucnog saveta organizacije “European Organization for Strategic Planning” odgovoran za razvoj sektora Medicinskog Turizma
  • Član naucnog saveta  organizacije “Network of European cities friendly to children.
  • Specijalni savetnik za medicinske izvestaje avio kompanije LIFE LINE AVIATION

 

Tečno govori Grcki Engleski i Srpski jezik. Oženjen , otac troje dece.

Load More Related Articles
Load More In Novosti

Pogledajte i

Prijateljski razgovor sa guvernerom regije Atika

Tokom prijateljskog razgovora sa guvernerom regije Atika, gospodinom Giorgiosom Patoulisom…