Home Novosti Grčko – srpsko prijateljstvo se neguje i ovako…

Grčko – srpsko prijateljstvo se neguje i ovako…

2 min read

PRVO GRČKO VEČE je održano u Kragujevcu i dok sumiramo utiske, želimo da se zahvalimo najpre svima, koji su došli i učinili da ugođaj bude potpun. Pored brojnih Kragujevčana, tu su bili i ljubitelji Grčke iz Jagodine, Smederevske Palanke, Beograda, Leskovca, Čačka, Velike Plane, Kraljeva i drugih gradova.

Bez, sada već čuvenog buzukiste, atmosfera sigurno ne bi bila takva, kao ni bez ljubaznog osoblja restorana Gradski kvart.

Ne možemo, a da ne pomenemo predstavnike grčkog letovališta Leptokarija, koji su se kao i uvek do sada, rado odazvali pozivu i definitivno učinili da prvo grčko veče u Kragujevcu bude još bolje.

A i izuzuetno zanimljiva Leskovčanka, Ivana Petrović je zaslužna što se čulo kako se priča u Šurdinom kraju.

Naravno, svega ovoga ne bi bilo da se poverenik Građanske stranke Grka Srbije za Šumadijski okrug i grad Kragujevac, Dragan Stojanović, nije potrudio oko organizacije i uspeo da na jednom mestu okupi toliko zaljubljenika u Grčku!

Još jednom se svim učesnicima i gostima zahvaljujemo na tolikom odzivu! A sve one koji nisu uspeli da rezervišu mesto za sinoć, pozivamo da to učine sledeći put!

Load More Related Articles
Load More In Novosti

Pogledajte i

Prijateljski razgovor sa guvernerom regije Atika

Tokom prijateljskog razgovora sa guvernerom regije Atika, gospodinom Giorgiosom Patoulisom…