Home Novosti Građanska stranka izlazi na izbore

Građanska stranka izlazi na izbore

2 min read

Na poslednjoj sednici predsedništva Građanske stranke grka srbije jednoglasno je doneta odluka o učestvovanju stranke na narednim izborima.

Predsednik stranke gospodin Vasilios E. Proveleggios je u iscrpnom izlaganju saopštio da je zarad tehničkog sprovođenja ideje povezivanja i unapređenja saradnje između naša dva naroda potrebno da se vizuelni identitet stranke digne na viši nivo kako bi naše ideje našle uporište ne samo u manjinskom korpusu naših pripadnika već i u demokratskom građanskom društvu. Đ

U prvom delu kreiranja identiteta dat je zadatak stručnim službama i timovima Građanske stranke da se u narednom periodu izrade predizborni programi na kojima će se temeljiti naše predstavljanje narodu. Okosnice ovih programa koji će u najskorijem roku biti predstavljeni biće :  Ekonomska saradnja,Turizam, Obrazovanje i Kulturno obrazovni programi razmene omladine.

U drugom delu ćemo se koncentrisati na formiranju opštinskih odbora na teritoriji grada Beograda. Pored već formiranih odbora u centralnim gradskim opštinama, od druge polovine Septembra meseca  formiraćemo odbore u svim preostalim gradskim opštinama i tako strukturalno ojačati organizaciju.

Load More Related Articles
Load More In Novosti

Pogledajte i

Prijateljski razgovor sa guvernerom regije Atika

Tokom prijateljskog razgovora sa guvernerom regije Atika, gospodinom Giorgiosom Patoulisom…